fffeliciiaa

Alla inlägg den 18 februari 2014

Av Felicia Åström - 18 februari 2014 00:29

Hej..


Tar nog tillbaka detta med "nästan daglig uppdatering", säger istället att det kommer bli veckouppdatering. 1 längre inlägg 1 gång i veckan lovar jag att ge er. 


Dagens rubrik fick bli, "hur får vi väljarna att behålla förtråendet?" Kanske är den svåraste frågan att kunna svara på.. 
Men jag tror att det första man ska göra är att lyssna, vara DÄR det händer, fånga väljarna. JÄMT! 

Det är här det brister. Att syssla med poltitik är inte som att träna fotboll i nått korpenlag. Utan det är 110% jämt. Ger vi inte de kommer välja se de hur tydligt som helst och där med stämpla oss som oseriösa, kanske t.o.m kommer vissa säga lata.


Vi måste hela tiden visa att vi är steget före alla andra partier. Visa att vi har viljan att förändra. Det är rätt tydligt att det är så mycket lättare att sitter på en trygg plats i någon nämd och bara hänga med. Tråkigt, när man kan sitta på samma post och säga ja, ge kommunen en förändring, nått som får unga att engegera sig i ex. politiken. Kanske få hit stora kläderskedjor, öppna upp för mer jobb. 


Det jag kommer driva på mycket inom muf är att fånga första års väljarna. Få dom att INTE rösta som sina föräldrar. Bevisa att deras röst kan göra eller rättare sagt gör skillnad när den kommer från hjärtat på varje individ. 

Det håller inte längre att ta semester i 3,5 år för att sen köra så det rycker i några månader innan valet. Hallå?! week up! Vi måste visa att det är oss väljarna ska rösta på genom ett engagemang året om. 


Fortsättning följer..


Ha de!


/ Felicia

Presentation


Välkommen till Felicia Åströms blogg.

Här kommer jag skriva om uppstarten av MUF i Oskarshamn som gick av stapel i början av 2014. I Mars är det årsmöte och en styrelse skall väljas.

Under "länkar" hittar du bl.n medlemsansökan till MUF.

Mail:

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards